Pensionisten

Efter et langt arbejdsliv ca. 50  år på arbejdsmarkedet, nyder jeg nu livet som pensionist.  Jeg bruger meget tid på min hund Turbo, jeg går og cykler en del og passer hus og have  der er nok at se til som pensionist.
I starten af livet som pensionist spurte mange om jeg havde vænnet mig til ikke at skulle på arbejdet.?
Ja det går fint, men jeg savner ferie og fridage.
Motion kan være vejen til et bedre kiv det gælder ikke kun ældre men alle, børn skal motionere, eller være i bevægelse ca. 1 time dagligt, voksne ca. 30 minutter dagligt. Gevinsten ved motion er at  sygedomme får muligheder får at helbrede sig selv.

1 kommentar

  • Inger Bergstrøm on 30. maj 2012 at 14:41
  • Svar

  Hej Palle
  Jeg leder efter matrikel nr. på Brostykkevej 70 Hvidovre da min farmor har ejet huset, jeg vil finde ud af hvornår hun boede der, så lander jeg på din side. Her står at du er født i 1939 adressen Brostykkevej 70 ???
  Min farmor havde en damefrisørforretning på adressen som hed salon Ester. Kender du årstallet fra hvornår dine forældre har købt så kan jeg komme nærmere på hvornår min farmor ejede huset.
  vh
  Inger

Skriv et svar

Your email address will not be published.